The Wall of Dance

Over The Wall of Dance

Lesaanbod

The Wall of Dance is opgericht in 2015 door Daphne Donkers. Bij The Wall of Dance kunnen kinderen en jongvolwassenen diverse dansstijlen uitoefenen. Kinderdans, Streetdance en Hip Hop zijn de dansstijlen die momenteel worden verzorgd, maar dit kan in een volgend dansseizoen weer uitgebreid worden met nieuwe dansstijlen.

De danslessen worden verzorgd door spontane docentes en kunnen in Ulvenhout of Galder gevolgd worden.

Tegenwoordig wordt de dansschool gerund door Harlin Verzijl, wie al vanaf het eerste moment als kinderdansdocente meedraait.Kinderdans

 

Kinderdans is voor jongens en meisjes in de leeftijd van 3 tot 6 jaar. Één uur in de week wordt er een dansles verzorgd voor

'de mini's' en 'Little Mix'.


In deze lessen wordt op verantwoorde wijze de basis gelegd voor de dansontwikkeling van uw kind. Op een speelse manier leren de kinderen wat het betekent om op muziek te dansen en de ruimte om hen heen te benutten.


Door het uitbeelden van sprookjes en verhaaltjes beleven zij hun eigen fantasie en ontwikkelen op die manier hun dansgevoel. Daarnaast staat het sociale contact en het samenwerken in groepen centraal.


Streetdance


Streetdance is voor jongens en meisjes in de leeftijd van 7 tot 9 jaar. De streetdance lessen bestaat uit de groep 'Street Kids'. De groep krijgt één uur in de week les.


In de streetdance lessen wordt er gedanst op diverse medleys en mixen van stoere, bekende en de nieuwste muziek. De kinderen verbreden hun lichaamsbewustzijn door vele nieuwe bewegingen, ritmes en melodiën.


In ieder dansseizoen hebben de kinderen diverse demo's en presentaties in Breda en omstreken. Hierbij wordt er gewerkt aan zelfvertrouwen en prestatie. Daarnaast staat het sociale contact en het samenwerken in groepen centraal.

Hiphop


Hiphop is voor tieners en volwassenen. De hiphop lessen bestaan uit diverse leeftijdsgroepen. Iedere groep krijgt één uur in de week les.


De Hiphop lessen zijn voor tieners in de leeftijd van 10 tot 12 jaar. De hiphop lessen voor de 'Hiphop YA' zijn voor tieners in de leeftijd van 12+/14+/18+.


In de hiphop lessen wordt er gedanst op diverse medley's en mixen van stoere, bekende en de nieuwste muziek. Er wordt gewerkt aan verbreding van het lichaamsbewustzijn door vele nieuwe bewegingen, ritmes en melodiën.


In ieder dansseizoen verzorgen de dansgroepen diverse demo's en presentaties in Breda en omstreken. Hierbij wordt er gewerkt aan zelfvertrouwen en prestatie. Daarnaast staat het sociale contact en het samenwerken in groepen centraal.

Docentes

Harlin Verzijl