Lesaanbod

Kinderdans

Kinderdans is voor jongens en meisjes in de leeftijd van 3 tot 6 jaar. Één uur in de week wordt er een dansles verzorgd voor

'de mini's' en 'Little Mix'.

 

In deze lessen wordt op verantwoorde wijze de basis gelegd voor de dansontwikkeling van uw kind. Op een speelse manier leren de kinderen wat het betekent om op muziek te dansen en de ruimte om hen heen te benutten.

 

Door het uitbeelden van sprookjes en verhaaltjes beleven zij hun eigen fantasie en ontwikkelen op die manier hun dansgevoel. Daarnaast staat het sociale contact en het samenwerken in groepen centraal.

 

Streetdance

 

Streetdance is voor jongens en meisjes in de leeftijd van 7 tot 9 jaar. De streetdance lessen bestaan uit de groep 'Street Kids'. Iedere groep krijgt één uur in de week les.

 

In de streetdance lessen wordt er gedanst op diverse medleys en mixen van stoere, bekende en de nieuwste muziek. De kinderen verbreden hun lichaamsbewustzijn door vele nieuwe bewegingen, ritmes en melodiën.

 

In ieder dansseizoen hebben de kinderen diverse demo's en presentaties in Breda en omstreken. Hierbij wordt er gewerkt aan zelfvertrouwen en prestatie. Daarnaast staat het sociale contact en het samenwerken in groepen centraal.

Hiphop

 

Hiphop is voor tieners en volwassenen. De hiphop lessen bestaan uit diverse leeftijdsgroepen (zie het lesrooster). Iedere groep krijgt één uur in de week les.

 

De 'Hiphop' lessen zijn voor tieners in de leeftijd van 10 tot 12 jaar. De hiphop lessen voor de 'Hiphop YA' zijn voor tieners in de leeftijd van 12+/14+/18+.

 

In de hiphop lessen wordt er gedanst op diverse medley's en mixen van stoere, bekende en de nieuwste muziek. Er wordt gewerkt aan verbreding van het lichaamsbewustzijn door vele nieuwe bewegingen, ritmes en melodiën.

 

In ieder dansseizoen verzorgen de dansgroepen diverse demo's en presentaties in Breda en omstreken. Hierbij wordt er gewerkt aan zelfvertrouwen en prestatie. Daarnaast staat het sociale contact en het samenwerken in groepen centraal.

Dance Workout

 

Dance Workout is voor de 18+ en voor de 40+ers. Beide groepen krijgen één uur in de week les.

 

In de lessen staat het opbouwen van conditie en het versterken van diverse spiergroepen centraal. Hierin komen de billen, buik, armen en benen het meest aan bod. Het trainen van deze spiergroepen wordt gedaan door middel van intensieve en simpele hiphop dansmoves voor beginners op heerlijke old school en nieuwe urban hiphop beats.

 

 

E: info@thewallofdance.nl

T: +31 6 47643992

 

Bij bezoek aan onze website worden geen cookies geplaatst.